Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Her er den bedste REMA 1000

Foto: detailfolk.dk



Tuesday den 7 October 2014 kl. 05:50 af: Freja Thorbech

En REMA 1000-butik i en endnu ubeboet bydel i København kan nu glæde sig over titlen som kædens bedste.

Selvom man har butik i en endnu ubeboet bydel, kan man stadig blive Danmarks bedste af sin slags.

Det har REMA 1000-købmand Max Skov Hansen og hans 63 medarbejdere nu bevist. For nyligt kunne REMA 1000-butikken, der ligger i en tidligere lagerhal i Carlsberg Byen i København, modtage kollegernes hyldest på det årlige Rigsmøde, hvor Max Skov Hansen modtog beviset på, at hans butik er Danmarks bedste REMA 1000.

- Lige siden jeg satte min underskrift på franchisekontrakten, har jeg haft det som mål en dag at blive Danmarks bedste REMA 1000. Det er altid sjovt at gå efter noget, man kan vinde, og jeg er overdrevet glad og stolt over at blive kåret, fordi det er en kæmpe anerkendelse af alt det, vi gør i det daglige, siger købmand Max Skov Hansen i en udtalelse.

Kunden i centrum

Selvom butikken ligger i den endnu ubeboede Carlsberg-bydel, er den blevet ganske populær, og i begrundelsen for kåringen som Danmarks bedste butik lyder det blandt andet, at Max og hans personale behandler kunderne som var det deres øverste chef.

- Købmanden og teamet lever alle i nuet og sikrer hver eneste dag at overraske kunden. Der er ingen skuffede kunder, intet uforløst potentiale – kun masser af gejst. Alt dette til trods for, at butikken fra start, kun var garanteret i fire år, siger regionschef Peder Drejer om årsagen til den fornemme kåring.

Selv peger købmanden på, hvor vigtigt, det er, ikke at skuffe nogen og at møde alle kunder med godt humør og stor energi. Samtidig fremhæver han sine medarbejdere.

- Jeg har ikke kunnet gøre det her uden mine dygtige, motiverede og meget hårdt arbejdende medarbejdere omkring mig, som hver eneste dag står tidligt op og giver kunderne en god oplevelse. Det har kostet blod, sved og tårer, det takker jeg dem for, men jeg synes, det er det hele værd, siger Max Skov Hansen.

LÆS OGSÅ: REMA 1000 lukker



Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD