Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Alle kender ROI, men har du fokus på ROE?"

- Morten Max, MAX - Retail Made Simple
Læs bloggen her

Her åbner Matas-konkurrent ny flagskibsbutik

Onsdag den 20 september 2017 kl. 10:45 af: Lise Møller Schilder - 1

En fransk Matas-konkurrent har fundet centralt placerede lokaler til at åbne sin anden flagskibsbutik i Danmark.

Presset på Matas fortsætter, og det er ikke kun fra internetbutikker. Den franske beauty-kæde Sephora har besluttet at åbne sin anden flagskibsbutik i Danmark. Butikken kommer til at ligge centralt placeret i Aarhus. Det skriver Sephora i en pressemeddelelse.

- Foråret 2018 slår den franske kosmetikgigant dørene op til et 438 kvadratmeter stort skønhedsunivers med en suveræn beliggenhed, står der i pressemeddelelsen.

Den nye flagskibsbutik får adresse i Ryesgade, der forbinder Bruuns Galleri med Strøget i Aarhus.

Beliggenhed er afgørende

Sephoras målgruppe er unge kvinder mellem 16 og 25 år. De kan allerede nu købe kosmetik af Sephora i Frederiksberg Centret, Magasin i Aarhus, København og Odense, samt i den første flagskibsbutik i Danmark, der åbnede tidligere på året i København. Derudover kan de shoppe i Sephoras webshop, som åbnede i juni.

Flagskibsbutikken i Aarhus har været over tre år undervejs, fordi det har været svært at finde de rigtige lokaler, forklarer Kirsten Schmidt, der er Category & Marketing Director i Sephora Danmark.

- Vi ønskede en placering, hvor der på daglig basis er stærk trafik. Dernæst skulle selve lokalet være indbydende både udefra og indenfor. Ejendommen er helt perfekt, fordi vi har en dobbelt facade, der giver maksimal synlighed og optimale eksponeringsmuligheder. Læg dertil, at lokalet er bredt - vi kan opbygge alle de universer, der er en vigtig del af vores koncept, og det tager sig bedre ud her end i et langt smalt lokale, siger Kirsten Schmidt i pressemeddelelsen.

Sephora blev grundlagt i 1969 i Frankrig. I 1996 åbnede Sephora verdens største skønheds-og makeupbutik på Champs-Élysées i Paris. I 2012 åbnede kæden sin første butik i København.

LÆS OGSÅ: Derfor blev Matas-direktør fyretFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (1) har kommenteretDaglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Kasper Falke Jensen


25-09-2017 09:31

Tillykke til de danske forbrugere. Konkurrence er altid godt. Det holder konkurrenterne på tæerne og er bestemt en fordel for kunderne og butikkernes leverandører.

I en branche hvor der har været en monopol ligende tilstand i mangen år, med Matas og Magasin som de eneste spiller i luksus parfumeri klassen, er det dejligt at se at Sephora har knækket koden til det danske marked. Tyske Douglas har tidligere prøvet, trukket sig tilbage efter få år på markedet og et markant underskud.

Diversitet i detailhandlen er lige så vigtig som i resten af af samfundet. Tillykke til Sephora med den nye butik i Århus.

 

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD