Den store ekspansionsplan er lagt: Første stop er Storkøbenhavn
De to stiftere ruller deres “jyske” koncept ud i Storkøbenhavn og flere af landets større byer. Mindst tyve burgerbarer er på vej.
The Burger Concept forventer at åbne mindst 20 nye restauranter i løbet af de kommende to år. Det skriver burgerkæden i en pressemeddelelse.
I skrivende stund er de to stiftere - Simon og Morten Franck Jakobsen - nået op på at have 10 restauranter. De ligger fortrinsvis i Jylland, men nu bliver fokus også rettet mod de større byer i resten af landet.
Blandt andet skulle fire restauranter i Storkøbenhavn være lige på trapperne.
- Inden udgangen af Q1 åbner vi de første fire restauranter i Hovedstadsområdet, men det kun begyndelsen, siger Simon Franck Jakobsen, direktør og medejer i The Burger Concept.
- Vi står over for en massiv ekspansion, og inden udgangen af 2023 forventer vi at åbne yderligere mindst 20 nye restauranter jævnt fordelt i de større byer over hele landet, siger han.
En af restauranterne åbner ved Nørreport i København og bliver den største i kæden med sine 350 m2. Simon Franck Jakobsen regner med, at det “jyske” koncept rammer plet på det ellers konkurrenceprægede marked for burgere i hovedstaden.
- Selvom man i København er vant til at betale en højere pris for en god burger, så ved vi fra vores restaurant i Valby, at vores kombination af kvalitet og ’jyske’ priser bliver taget imod med kyshånd,siger Simon Franck Jakobsen.
Bruger franchisemodel
Indtil videre ejer de to burgerbrødre selv deres restauranter, men for at nå det ambitiøse mål for ekspansion, har de valgt at skifte over til franchise.
Den første franchiserestaurant slår efter planen dørene op til foråret.
- Vores restauranter er i forvejen i positiv drift fra dag et, så det er en god forretning, men vi er ikke i tvivl om, at ejerskab kan løfte driften yderligere. Derfor er vi på vej med et setup, hvor man lidt atypisk kun skal stille med i omegnen af en halv million kroner for at komme i gang, siger Simon Franck Jakobsen-
- Vi er ikke på udkig efter rigmænd, men derimod folk, der vil arbejde hårdt og har gåpåmod og vilje. Det skal være personligheden og egenskaberne, der er afgørende – ikke pengepungen, siger han.
Flere detailnyheder | Gå til forsiden |
Afstemning
Seneste nyheder
Netbutik køber virksomhed kendt fra DR-program
Kaffebutik bliver til en lille kæde
Danske stormagasiner satser på eksklusivt genbrug
Elev fra Matas løber med førstepladsen ved Fagprøveprisen
Ruller nyt smileymærke ud i landets butikker
Se de tre stærke prismodtagere ved årets Danish Retail Award
Fastholder mål om 40-50 butikker på dansk grund
Overtager ejerskab af møbelkæde for 1 krone
Seneste afstemninger
(Primært specialhandel) Hvordan er salget gået i første kvartal af 2023?
(Primært arbejdsgiver) Er den nye overenskomst fonuftig?
Hvordan endte julesalget 2022? (Primært specialhandel)
Hvordan endte Black Friday/Black Week salgsmæssigt sammenlignet med 2021? (Primært specialhandel)
Mest læste nyheder
Seneste nyheder
Seneste blogindlæg
Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt?
”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne
Stop skævvridningen og vis erhvervssind: Udskyd udbetalingen af feriepenge og hjælp flere brancher!
Længere reklamationsret giver ikke mere holdbare produkter
Kære erhvervsminister: her er 5 grunde til at din argumentation om tilladt non-food salg i supermarkeder ikke holder en meter