Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tak til en presset detailhandel"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Dansk Supermarked vil tage markedsandele fra Interflora

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 10 januar 2017 kl. 08:44 af: Lise Møller Schilder

Nu forsøger Dansk Supermarked at komme ind på markedet for salg af blomster. Det sker med en ny onlinebutik, som skal udfordre Interflora.

En ny online blomsterhandel ser nu dagens lys. Butikken hedder flowr.dk, og det er ingen ringere end detailgiganten Dansk Supermarked, som står bag. Det skriver Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

Dansk Supermarked har ellers været tilbageholdene med at bevæge sig ind på området for online-salg, men med det nye blomsterkoncept håber koncernen at kunne erobre en markedsandel i Danmark på 25-30 procent. Det fortæller Kenneth Nielsen, der er direktionsmedlem i Dansk Supermarked med ansvar for e-handel og digitalisering til Business.

– Vi har skabt en online blomsterhandel, der har meget konkurrencedygtige priser uden skjulte ekstra udgifter. Friske buketter bundet omhyggeligt samme dag – og en direkte forbindelse mellem billedet på hjemmesiden og buketten ved døren, skriver Dansk Supermarked i pressemeddelelsen.

Blomster fra Holland

Konceptet fungerer således, at kunderne kan bestille en butik, som så ankommer tidligst dagen efter. Det skyldes, at buketterne bliver bundet og pakket i Holland, hvorefter de senes til Danmark, skriver Business. 

Avisen har også kontaktet Interflora, der sidder tungt på markedet i Danmark. Interflora frygter ikke konkurrencen fra Dansk Supermarked.

- Vi tager alle nye spillere på blomstermarkedet seriøst, men når det kommer til personlig kundeservice, fleksibel levering herunder levering til samme dag samt høj kvalitet, ligger vi pænt foran – det har vi naturligvis testet, siger administrerende direktør i Interflora Søren Flemming Larsen til Business.

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked satser på nyt forretningsområdeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD