Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Dansk netbutik kåret til Europas bedste

Aarstiderne har vundet guld ved Global E-commerce Summit
Foto: PRTorsdag den 2 juni 2016 kl. 06:10 af: Søren Duran Duus

To uger efter, at en dansk e-handelspioner vandt Fdihs E-handelspris 2016, er det blevet til mere hæder ved årets store internationale prisfest.

Aarstiderne har gjort det igen.

I maj vandt Aarstiderne, der siden 1999 har leveret økologiske fødevarer til døren, årets danske E-handelspris i kategorien 'Brancheprisen 2016: Fødevarer direkte til døren', da Fdih, Foreningen for Dansk Internethandel, stod for den årlige prisuddeling.

Tirsdag blev det til mere guld, da årets store internationale prisfest for Europas dygtigste e-handlere løb af stablen i Barcelona i forbindelse med Global E-commerce Summit.

- Vi er super, super glade og meget stolte. Det er så fedt, at vi bliver anerkendt for det hårde arbejde, som alle vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartenere yder hver dag. Det er helt vildt – og så kun to uger efter, at vi vandt Guldprisen hos Fdih. Det skal fejres med alle de dygtige ansatte, siger Søren Ejlersen, stifter af og næstformand i Aarstiderne.

Første danske guld

Også administrerende direktør for Fdih, Niels Ralund, glæder sig over endnu en pris til Aarstiderne:

- Det er enormt fortjent, for Aarstiderne har et super godt koncept, der både inspirerer forbrugerne og konkurrenterne. Det viste de også med en fremragende præsentation ved prisuddelingen.

- Vi er selvfølgelig stolte af den danske sejr, men vi er også meget glade for, at Europas dygtigste e-handlere anerkender Aarstidernes gode forretning, som de danske e-handlere allerede gjorde til Fdihs prisuddeling den 16. maj, siger Niels Ralund, som var med til prisuddelingen i Barcelona, i en pressemeddelelse.

Det er første gang, at en dansk virksomhed vinder guld ved Global E-commerce Summit. Sidste år vandt Skate Pro sølv ved prisuddelingen.

LÆS OGSÅ: Her er vinderen af E-handelsprisen 2016Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD