Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Dansk dagligvarekæde vinder årets filmkampagne

Foto: morguefile.comFakta

Om The True Award

- The True Award er en dansk prisuddeling for danske reklamefilm. Det betyder, at to ud af tre parter (annoncør, bureau, producent) skal være danske. I de tekniske kategorier gælder dog, at kun én part skal være dansk. Det er dog et krav, at denne er identisk med udøveren af det arbejde, der bedømmes. 

- Filmene i hovedkategorierne skal være vist første gang på dansk tv eller biograf i perioden 1. september 2011 - 1. september 2012 , eller, for online film, seedet / lagt online i samme periode. Online film skal være en godkendt, tilvalgt og betalt del af annoncørens mediaplan.

- Enkeltstående film kan godt tilmeldes i flere hovedkategorier samtidigt.
For filmkampagner gælder, at minimum to ud af tre film skal være vist på dansk tv eller biograf første gang i perioden, og at alle tilmeldte film i kampagnen skal være vist inden for perioden plus/minus tre måneder.

Kilde: The True Award

Mandag den 8 oktober 2012 kl. 09:14 af: Mette Winkler

Det er dansk discount, og det er hårdt at tjene penge. Vinderne af The True Award er kåret - se hvilken kæde, der løb med årets kampagne.

Det er hårdt at tjene penge, og derfor kan det betale sig at gå i Netto og handle ind. Det er det budskab dagligvarekæden har formået at formidle på 30 sekunder i sin filmkampagne 'det er hårdt at tjene penge' - og kort og godt derfor, den har vundet titlen som årets Filmkampagne hos The True Award, hvis man spørger juryen.

Her er juryens begrundelse for kåringen:

- Jeg har fået 45 sekunder. De første fem er lige gået….Og uanset hvad jeg gør, vil jeg aldrig i livet kunne gøre det samme på de næste - nu 35 sekunder - som vinderen af årets bedste filmkampagne gør på 30 sekunder rent. Jeg kan umuligt ramme så virkningsfuldt med så stor enkelhed. Kommunikere en virksomhedens sjæl, kultur og hele eksistensberettigelse så præcist. Disse film er så godt tænkt, skrevet og eksekveret, at de får en næsten magisk troværdighed. Man kunne også kalde det virkelighed. Den virkelighed, der til enhver tid overgår reklamen. Den virkelighed, hvor det er hårdt at tjene penge, og hvor der er god grund til at gå i Netto, sagde jurymedlem Frederik Preisler, kreativ direktør på Mensch, ved prisuddelingen, der fandt sted fredag 5. oktober i Lokomotivværkstedet i København.

Det er bureauet Brandhouse, der står bag kampagnen.

Call Me vandt titlen for årets bedste reklamefilm med "Tal ordentligt. Det smitter".Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD