Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Content Marketing: Sådan sælger du dit produkt – uden at sælge"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Coop finder salgsdirektør til kaffe-satsning

Fredag den 9 august 2019 kl. 06:00 af: Redaktionen

 

Den nye salgsdirektør har tidligere arbejdet sammen med Claus Meyer og bliver fremhævet som pioneer.

Søren Sylvest har netop fået to nye kasketter. Han skal både være international salgsdirektør i African Coffee Roasters og kaffeambassadør for Coop.

Tilbage i 1995 grundlagde den nu 56-årige Søren Sylvest Estate Coffee Copenhagen med Claus Meyer, og han bliver i en pressemeddelelse fra Coop fremhævet som en pioner inden for udviklingen af kaffe i Danmark.

- Over de seneste godt 10 år er danskernes interesse for bedre kvalitet og et mere varieret udbud af varer vokset inden for øl, vin og andre områder i dagligvarehandelen, siger Brian Karstens, kategorigruppechef for Coop, om baggrunden for ansættelsen af Søren Sylvest.

- Vi mener, at tiden nu er kommet til, at vi laver et tilsvarende ryk inden for kaffe, fortsætter han.

Var med fra starten

Coop etablerede i 2016 African Coffee Roasters i Kenya. Formålet var at skaffe god kaffe til danske forbrugere og samtidig give en ordentlig betaling til de afrikanske producenter.

Dengang fungerede Søren Sylvest som rådgiver for Coop i forbindelse med etableringen af kafferisteriet. Nu kommer han så tilbage for at være drivkraft i udviklingen af nye produkter.

- Med danskernes stigende bevidsthed om både kaffekvalitet og etiske forhold for producenter, som her de afrikanske bønder, har vi en unik mulighed for at skabe noget stort, siger Søren Sylvest.

- At give danskerne nye og bedre kaffeoplevelser og skabe en grundlæggende forbedring af forholdene for de afrikanske leverandører, som vil kunne styrke deres velfærd og udviklingsmuligheder, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Kaffekæde jagter kundeflow i bankFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD