Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Digitale kompetencer bliver kun vigtigere for fremtidens detailhandel"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Bog & idé indfører nu betaling for plastikposer

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 22 januar 2019 kl. 05:50 af: Lise Møller Schilder

For at reducere forbruget af plastikposer har Bog & Idé valgt at tage penge for alle plastikposer, og pengene går ikke til virksomheden.

Når kunderne i Bog & idé skal bruge en pose til deres varer fremover, bliver de nødt til at betale for posen. Det er et nyt tiltag, kæden har indført for at mindske brugen af plastikposer. Det skriver Bog & idé i en pressemeddelelse.

- Vi vil gerne være med til at nedbringe forbruget af plastik, som er et stort miljømæssigt problem verden over, siger Anders Dahl Iversen, der er markedschef i Indeks Retail, der er kædekontor for Bog & idé.

- Vi har tidligere per automatik pakket kundernes varer i en pose og set det som en service. Men med bevidstheden om, hvordan plastposerne belaster miljøet, kommer vi nu til at tage penge for posen. Vi vil gerne have kunderne til at vurdere en ekstra gang, om det nu også er nødvendigt med en pose, siger han.

De penge, der fremover kommer ind fra posesalget vil Bog & idé bruge til at støtte børn med læsevanskeligheder, så de kan få friplads på skolen Læseuniverset og knække læsekoden.

Læseuniverset, der har sit udspring i Hadsten uden for Aarhus, blev startet af tegnsprogstolk og folkeskolelærer Maria Lenskjold Christensen, fordi hendes egen datter kæmpede hårdt med at lære at læse. 

LÆS OGSÅ: Føtex lancerer bomuldsposer til frugt og grønt

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD