Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Er søgemaskineoptimering relevant for den fysiske butik?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Amerikansk detailhandel ramt af nyt hackerangreb

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 10 september 2014 kl. 05:50 af: Freja Thorbech

Den amerikanske detailhandel er endnu en gang blevet ramt af et hackerangreb. Data fra millioner af kunder kan være blevet stjålet.

Det er ikke mere end ni måneder siden, at den amerikanske detailhandel blev ramt af et hackerangreb, der blandt andet betød, at kreditkortinformationer fra mere end 40 millioner Target-kunder kom i de forkerte hænder.

LÆS OGSÅ: Amerikansk detailhandel ramt af stort datatyveri

Nu er den så gal igen, og denne gang er det byggemarkedskæden Home Depot, der må melde om, at kæden har været udsat for et hackerangreb, skriver kæden i en meddelelse til sine kunder.

Det betyder, at kunder, der har brugt deres kreditkort i en af kædens amerikanske eller canadiske butikker i en periode fra april og frem til nu, kan være påvirket af angrebet. Derimod er der ikke beviser for, at kunder, der har handlet i de mexicanske butikker eller på webshoppen, skulle være berørt. Ifølge CBS News vurderer analytikere, at dette hackerangreb kan have berørt flere flere kunder, end de 40 millioner, der blev berørt af angrebet mod Target i december.

- Vi skylder vores kunder at advare dem om, at vi nu har nok beviser til at bekræfte, at et sikkerhedsbrud er sket. Det er vigtigt at understrege, at ingen kunder vil blive holdt ansvarlige for falske udgifter på deres konti, siger adm. direktør i kæden, Frank Blake, i en udtalelse.

Vil indføre chip og pinkode

Kæden begyndte sine undersøgelser af sagen tirsdag morgen straks efter, at kæden modtog meldinger om et muligt angreb fra bankpartnere og de relevante myndigheder.

Home Depot har tidligere meldt ud, at man vil indføre et chip- og pinkodesystem, som vi kender det fra Danmark, inden udgangen af i år. Det bliver et krav for alle amerikanske detailhandlere efter oktober 2015.

Home Depot har 2.266 butikker i USA, Puerto Rico, Mexico og Canada.

LÆS OGSÅ: Topchef stopper efter it-skandaleFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD