Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Alle kender ROI, men har du fokus på ROE?"

- Morten Max, MAX - Retail Made Simple
Læs bloggen her

Ambitiøs strategi: Kendt legetøjskæde åbner nye varehuse

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 5 oktober 2017 kl. 09:20 af: Kristian Holgersen - 0

Et af landets store legetøjskæder er klar med nye varehuse. - Ekspansionen vil ikke stilne af lige med det første, siger topchef.

Mens Toys’’R’’Us kæmper for sit liv i USA, går det anderledes godt på det danske marked, hvor koncernen Top-Toy har købt licensen til det kendte legetøjsbrand.

Ifølge en pressemeddelelse fra Top-Toy er efterspørgslen så stor, at Toys’’R’’Us-kæden vælger at åbne tre helt nye varehuse i løbet af efteråret. De kommer til at ligge i Herning, Køge og Vejle.

- Vi ser fortsat store muligheder på det danske marked, hvor vi oplever en stigende interesse for vores store butikker, der rummer et meget bredt udvalg af legetøj og rigeligt med plads til at teste legetøjet på, udtaler administrerende direktør i Top-Toy, Søren Torp Laursen, i pressemeddelelsen.

- Åbningen af de nye butikker er også et direkte resultat af vores ambitiøse strategi om at styrke vores danske butiksnetværk i de kommende år, fortsætter han.

De nye varehuse bliver mellem 950 og 1400 m2 store.

Flere åbninger på vej

Top-Toy har planer om at fortsætte sin ekspansion. Både ved at styrke netbutikken, men også ved at bygge endnu flere varehuse - særligt med fokus på landets mellemstore byer

- Ekspansionen vil ikke stilne af lige med det første på det danske marked, hvor vi planlægger at kunne fejre endnu flere butiksåbninger i de kommende år, så vi kan følge med efterspørgslen og ikke går glip af muligheden for at bringe de bedste oplevelser til de danske børnefamilier, siger Søren Torp Laursen.

Som Detailfolk tidligere har beskrevet, så står den amerikanske del af Toys’’R’’Us i milliardgæld til halsen og kæmper lige nu for sin overlevelse.

Så slemt står det ikke til i Danmark, hvor koncernen Top-Toy - som også står bag legetøjskæden BR - kunne præsentere et overskud for 2015/16 på 6,6 mio. kroner. En beskedent resultat i forhold til 103 mio. kroner i regnskabsåret forinden. Nye butiksåbninger, valutakurser og et svagt julesalg hørte til årsagerne, kunne TV2 berette om.

Top-Toy har lige nu 17 Toys''R''Us-varehuse i Danmark.

LÆS OGSÅ: Konkurs truer kæmpe legetøjskædeFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD