Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Alle kender ROI, men har du fokus på ROE?"

- Morten Max, MAX - Retail Made Simple
Læs bloggen her

Kødhadende aktivister udskiftede skilte i Netto

Foto: Vegan Change
Fredag den 17 marts 2017 kl. 08:58 - Kilde: Ekstra Bladet - 0

En gruppe aktivister har udskiftet flere af produktskiltene i Netto. De nye skilte vidner om, at aktivisterne ikke er begejstrede for kød.

Gruppen Vegan Change er ikke begejstret for animalske produkter. Det står efterhånden klart, efter at gruppen har byttet prisskiltene på en række varer ud i Netto. Det skriver Ekstra Bladet

Et af skiltene er sat op ved siden af æg. Her står der: Fugle Mestruation. Ved første øjekast ser skiltene helt ægte ud. Men beskrivelsen er ret alternativ.

Et skilt ved siden af en hylde med hamburgerryg lød: Intelligent trynedyr - 397 gram - Spotvare - 15,00. Et andet skilt lød: Død gris i strimler - 397 gram - Spotvare - 15,00.

Veganer-aktivister står bag

Gruppen Vegan Change bekræfter til Ekstra Bladet, at de står bag skiltene. De skriver i en erklæring, hvorfor de har fremstillet de falske prisskilte.

- Hensigten med skiltene er at kalde tingene for, hvad de er og minde folk om, at skinken ikke bare er 'skinke', men har været et levende væsen, der som os er i stand til at føle frygt, smerte og glæde.

- Vi håber i Vegan Change, at folk vil tage til overvejning hvorfor man gerne vil købe 'røget hamburgerryg', men siger mærkaten i stedet 'intelligent trynedyr' eller 'død gris', så er det pludseligt knapt så indbydende.

I Netto er man vant til, at skiltene nogen gange bliver lidt for kreative, men det skyldes som regel egne medarbejdere, oplyser Jesper Kirkemoe, der er Head of Sales Operations i Netto

- Det er klart, at vi er lidt ærgerlige over, at en række personer også forsøger sig med det i en debat, som ellers ikke er specifik for Netto. Her tror vi, at der er bedre måder at få sat fokus på danskernes spisevaner, siger Jesper Kirkemoe.

LÆS OGSÅ: Fakta-medarbejdere sætter særligt præg på prisskilte

Læs hele artiklen på Ekstra Bladet


Flere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD