Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

I alt 700 butikker får ny branchedirektør

Onsdag den 28 august 2019 kl. 11:25 af: Kristian Holgersen

Presset er til at føle på blandt landets bagere. De har nu fået en ny branchedirektør, som kommer direkte fra Dansk Erhverv.

Brancheforeningen Bager- og Konditormestre (BKD) nupper en chefkonsulent hos Dansk Erhverv og installerer ham i direktørstolen.

Der er tale om 45-årige Michael Kjær Pedersen. Han har første arbejdsdag til oktober, hvorefter han får til opgave at repræsentere små 400 medlemmer og deres 700 bageriudsalg.

- Jeg glæder mig til at komme til at lære medlemmerne endnu bedre at kende end jeg gør i forvejen, siger Michael Kjær Pedersen i en pressemeddelelse.

- Jeg håber at kunne gøre mit til, at de kan koncentrere sig om at skabe mest mulig vækst i deres virksomheder ved at løfte nogle af de mange administrative byrder og regler væk fra deres arbejdsbord, fortsætter han.

Gennem sit virke som chefkonsulent i Dansk Erhvervs afdeling for Arbejdsmarked, uddannelse og forskning har han allerede rådgivet flere af medlemmerne i BKD på uddannelsesområdet.

En presset branche

Michael Kjær Pedersen kommer til at blive frontfigur for en branche, hvor rigtig mange har haft det svært gennem de seneste år.

Fra 2005 til 2018 er antallet af danske bagerbutikker således faldet fra 1.200 til 755, viser tal fra Bager- og Konditormestre.

- Tendensen har været den samme i mange år. De bagermestre, der sidder på hænderne, lukker, sagde BKS-formand, John Jønsson, i en pressemeddelelse fra foråret.

- De, der udvikler sortimentet og salgskanalerne samt gentænker den traditionelle bagerforretning, overlever. Bagermesteren skal se sig selv som iværksætter og skal have evner som købmand og personalechef uden at glemme det gode håndværk, fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Bagerkæde fik ret: Bundlinjen er begyndt at hæveFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD