Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Falske likes og falske følgere er vildledning"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Spritny næstformand i KFI’s bestyrelse

Foto: morguefile.comMandag den 14 januar 2013 kl. 07:10 af: Mette Winkler - 0

Han er udpeget af Dansk Industri og Dagligvareleverandørerne. Han har erfaring fra Coca-Cola og Schulstad. Se hvem KFI og Frits Rasmussen har valgt som næstformand i KFI’s bestyrelse.

Købmændenes erhvervsdrivende fond, KFI, har fået nyt bestyrelsesmedlem, som starter som næstformand i bestyrelsen.

Af en pressemeddelelse fremgår det, at DI og Dagligvareleverandørerne har udpeget Michael Holm Johansen som nyt medlem af KFI’s bestyrelse, som efterfølgende har konstitueret sig med Frits Rasmussen som formand og Michael Holm Johansen som næstformand.

International erfaring fra kendte virksomheder

Michael Holm Johansen giver fonden et internationalt islæt. Sin internationale erhvervserfaring har han fra lederstillinger i bl.a. Procter & Gamble, Schulstad og The Coca-Cola Company, hvor han senest var chef for koncernens samlede aktiviteter i Central- og Sydeuropa med ansvar for 23 lande.

I dag er Michael Holm Johansen rådgiver samt bestyrelsesmedlem i en række europæiske selskaber.

- Michael Holm Johansen medbringer lang, international ledelseserfaring inden for dagligvarer, og hans viden og erfaring er et stærkt supplement til KFI’s bestyrelse. Vi ser frem til at nyttiggøre hans stærke kompetencer, og vi er glade for, at det er lykkedes at afrunde bestyrelsessammensætningen med så kompetent et medlem, siger formand for KFI, direktør Frits Rasmussen.

Michael Holm Johansen er 56 år. Han er HA fra Handelshøjskolen i København og MBA fra J.L. Kellogg Graduate School of Management.

KFI har samlet nyt hold efter Choleva

I 2012 var KFI-formand Frits Rasmussen og fonden i vælten for at afsætte fondens direktør Marcus Choleva, ,der havde været med siden fondens opstart i 1961. I stedet blev Jesper Loiborg med baggrund som finansdirektør i Coop Danmark koncernen og senere udviklings- og ejendomsansvarlig i Dagrofa ansat som adm. direktør.

KFI-Ejendomme er med en ejendomsportefølje på 500.000 m² ét af Danmarks 6 største ejendomsselskaber. Næstefter Coop og Dansk Supermarked disponerer KFI-Ejendomme over det største antal supermarkeder. Flere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD