Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Trættende at ministeren gør detailansatte til laveste fællesnævner"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Plaget af tomgang: Nu er dansk shoppingcenter helt forandret

OMBYGNING AF FRIIS SHOPPINGCENTER

  • Byggeperiode: 2016-2018
  • Antal ombyggede m2: 7.500 m2
  • Et udvalg af de seneste nye butikker og spisesteder: Jysk, Magasin, Sport24, Anettes Sandwich, D’let og Det Grønne Køkken
  • Magasin-afdelingen bliver på 7.500 m2

Kilde: DEAS

Onsdag den 19 september 2018 kl. 09:08 af: Kristian Holgersen

To års renovering giver jysk shoppingcenter en helt ny facade og indretning. Det skaber plads til Magasin, som gør comeback efter 13 år.

Torsdag fejrer Friis Shoppingcenter i Aalborg, at to år med byggerod nu er slut. Det skriver ejendomsforvaltningsselskabet DEAS i en pressemeddelelse.

Udefra er forandringen til at få øje på. Friis Shoppingcenter har fået ny facade i mere moderne design med store glaspartier og en konstruktion af gyldenbrun tombak.

Men når kunderne går igennem de nye dobbeltdøre, som i pressemeddelelsen ligefrem kaldes majestætiske, så bliver de samtidig mødt af flere nye butikker.

Størst er Magasin, som gør comeback i Aalborg efter 13 års fravær. H&M Home og Det Grønne Køkken er også blandt tilflytterne. De har ikke tidligere været i byen.

Forhindrer tomgang

Ansigtsløftningen og de nye butikker burde hjælpe Friis Shoppingcenter af med en tidligere svaghed, mener Finn Sture Madsen. Han er afdelingsdirektør i DEAS.

- Friis Shoppingcenter havde masser af potentiale, men desværre også høj tomgang. Derfor var det centralt at finde et butikskoncept, som kunne tiltrække kunder fra hele regionen, og Magasin var den foretrukne ankerlejer, siger Finn Sture Madsen. Han er afdelingsdirektør i DEAS.

- Herudover har vi haft fokus på familierne og de unge, som efterspørger oplevelser og et bredt udbud af butikker, og det har vi forsøgt at skabe via det rette butiksmix og tilførslen af nye spisesteder, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Ingen arvinger: Kæmpe storcenter skal sælgesFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD