Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Forstå hvorfor folk bruger adblocking – og lær af det!"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

Ny åbningsrekord: Så vild var Powers åbning i Lyngby

De tålmodige køkunder blev klappet ind af personalet ved åbningen af varehuset på Klampenborgvej i Lyngby i fredags.
Foto: PR-fotoSALGSTAL FRA ÅBNINGEN

- Over 950 Mobiltelefoner
- Over 750 Computere
- Over 700 TV
- Over 600 Støvsugere, kaffemaskiner og barbermaskiner
- Over 500 Trådløse højtalere
- Over 400 Vaskemaskiner, opvaskemaskiner og tørretumblere
- Over 300 Tablets
- Over 300 Spillekonsoller
- Over 300 Fitness og smartwatches
 

Mandag den 30 oktober 2017 kl. 09:31 af: Dennis Clausager - 4

Det blev omsætningstal som andre detailhandlende kun kan sukke misundeligt efter, da Power åbnede det nyeste varehus i fredags. Se de vilde tal her.

Siden det første Powerhouse åbnede i Glostrup den 17. august 2015, med trafikkaos og lange køer til følge, har forventningerne til nyåbninger, altid været store hos elektronikkæden Power. Og de blev til fulde indfriet ved åbningen af det nyeste varehus i Lyngby i fredags, hvor kæden satte rekord. Det skriver Power i en pressemeddelelse.

Smadrede alletiders salgsrekord

Dagen endte med at blive den største åbningssucces nogensinde for Power, hvor det nye varehus i Kongens Lyngby, slog den tidligere rekord fra åbningen af den allerførste Power-butik i Glostrup. Og det vakte naturligvis jubel hos Powers direktør Jesper Boysen.

- Det har været en vanvittig åbningsfest, som har smadret alletiders salgsrekord. Jeg har aldrig oplevet noget lignende – ikke engang ved åbningen af Powers første butik i Glostrup i 2015, som hidtil har haft omsætningsrekorden. Lyngbygenserne har taget imod Power på et niveau, som vi ikke har oplevet før, og det bekræfter os i, at vi nu gør det rigtige ved at skrue op for konkurrencen og ned for priserne her i Nordsjælland, siger Jesper Boysen, direktør hos Power.

Da klokken passerede 11, havde 6.000 kunder købt elektronik og hvidevarer for over 10 millioner kroner, og da dagen endte, havde flere end 16.000 kunder været igennem den nye butik og fået langet varer over disken for i alt 23,9 millioner kroner. Der blev blandt andet solgt 950 mobiltelefoner, hvilket svarer til én i minuttet.

LÆS OGSÅ:  Mystisk indbrud i PowerFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (4) har kommenteretDaglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Jesper


30-10-2017 22:24

Hej detailfolk.dk, har i egentlig dokumentation for de tal Power opgiver, eller er det blot gratis reklame? Melder historien noget om indtjening/tab? Det er jo ingen kunst at skabe omsætning, hvis man blot forærer varerne væk, og sætter penge til...

 
Dennis Clausager


31-10-2017 14:16

Hej Jesper. Vi har ikke anden dokumentation, end de tal og øvrige informationer, som Power (og andre kæder) sender til os, med mindre at det er i forbindelse med et officielt årsregnskab. Vi har naturligvis ikke grund til at betvivle, at tallene er korrekte, men vi er da helt enige i, at det intet siger om hvor meget (eller lidt) Power har tjent på denne salgsdag. Powers to første regnskaber viser jo også et trecifret millionminus i alt, hvilket jo sikkert skyldes deres kraftige ekspansion og meget lave prispunkter for at forsøge at spise markedsandele. Men det kan ingen jo ikke leve af i længden: ). Mange hilsner fra Dennis Clausager

Dennis Clausager - detailfolk.dk
 
Jesper


05-11-2017 20:53

Tak for svar :) Så hvis Boysen & Co. gerne vil fremstå som en succes ved næste åbning også, så kan de blot fortælle jer at de har omsat for 25 mill.?
Jeg undrer mig bare over at det bliver slået op som om det er helt fantastisk, at omsætte for 23 mill. ved en åbning (hvis der altså blev omsat for det beløb)...

 
Dennis Clausager


06-11-2017 10:50

Hej Jesper. På detailfolk.dk dækker vi store som små historier fra alle typer brancher og kæder, og generelt er kæder meget tilbageholdende med at offentliggøre tal. Men en åbningsdag hvor der omsættes for over 23 millioner kroner hører altså til sjældenhederne i dansk detail, hvis du spørger mig. Derfor dækkede vi lige denne Power historie, og det har ikke noget at gøre med om vi synes, at Power er en succes eller ej, eller om de tjener penge eller ej. Mange hilsner fra Dennis Clausager

Dennis Clausager - detailfolk.dk
 

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD