Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Er søgemaskineoptimering relevant for den fysiske butik?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Modeportal åbner flagskibsbutik i København

Boozt-butikken i Roskilde.
Foto: Jensen Retail GroupFredag den 15 juni 2018 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Satsningen på mursten fortsætter hos Boozt.com. Fredag åbner en ny flagskibsbutik, som har kostet en tocifret millioninvestering.

Fredag åbner Boozt.com sin første butik i København på hjørnet af Købmagergade og Løvestræde. Det skriver den dansk-svenske modeportal i en pressemeddelelse.

Butikken - som får navnet Beauty by Boozt - bliver 500 m2 stor og kommer til at sælge skønhedsprodukter fra en lang række brands, blandt andet YSL, M.A.C. og Kiehl’s.

Ifølge Børsen har Boozt.com brugt op mod 10 mio. kroner på at overtage og indrette butikken. Men så bliver der også gjort ekstra ud af indretningen, ligesom det er tilfældet med virksomhedens første butik i Roskilde.

- Vi vil gerne give vores gæster en helt anden æstetisk og holistisk oplevelse, end de er vant til, når de shopper, siger Christian Schreiber, Retail Director hos Boozt.com.

- Indretningen af den nye butik kommer til at give associationer til art deco-periodens dekadente univers med materialer som velour, messing og glas, fortsætter han.

Roskilde-butikken endte i sommer på Insider Trend’s liste over de mest inspirerende detailbutikker i verden, som Detailfolk tidligere har skrevet om.

LÆS OGSÅ: Boozt satser millioner på ny flagskibsbutikFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD