Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Content Marketing: Sådan sælger du dit produkt – uden at sælge"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Matas vinder pris for bedste kundeklub

Marketingdirektør Anne Lene Hamann (th.) og udviklingschef for Club Matas Gitte Blemings jubler over anerkendelsen.
Mandag den 5 september 2016 kl. 06:00 af: Lise Møller Schilder

Konkurrencen var hård, men på trods af de mange internationale konkurrenter, løb Matas alligevel med prisen for bedste kundeklub.

Det er ikke alle, der kan kalde deres loyalitetsprogram for Skandinaviens bedste, men det kan Matas nu. Club Matas vandt nemlig i sidste uge prisen for Skandinaviens bedste loyalitetsprogram. Det skriver Matas i en pressemeddelelse.

Udnævnelsen fandt sted på en stor norsk konference med 550 eksperter og marketingfolk som deltagere. Bag konference og prisen stod Bring Dialog, som er Norges største selskab indenfor automatiseret kundedialog og omnichannel-løsninger. 

- Vi foretager løbende forbrugerundersøgelser, som viser, at der er en høj tilfredshed med vores kundeklub, som over 1,6 millioner danskere er medlem af. Men derfra og så til at blive kåret som hele Skandinaviens bedste loyalitetsklub af vores skandinaviske marketingkollegaer - det har vi kun turde håbe på, og vi er derfor nu rigtig glade og stolte, siger marketingdirektør Anne Lene Hamann fra Matas i pressemeddelelsen.

Fem skandinaviske virksomheder var nominerede til prisen. De øvrige var SAS Eurobonus (Sverige), Hemtex (Sverige), SF Bio (Sverige) og Nordic Choice Hotels (Norge). Juryen var deltagerne på konferencen, som stemte efter en præsentation af de nominerede virksomheders respektive loyalitetsprogrammer.

LÆS OGSÅ: Matas satser på shop-in-shopsFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD