Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tak til en presset detailhandel"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Køkkenfirma viser fremragende regnskab

Foto: detailfolk.dkFredag den 20 maj 2016 kl. 06:10 af: Lise Møller Schilder

Både omsætning og overskud er vokset hos køkkengigant, der især har haft succes med deres byg-selv-køkkener på nettet.

Firmaet bag HTH, Uno-form og Invita køkkener har haft et rigtig godt 2015. Det viser årsrapporten fra den danske del af det svenske firma Nobia.

Nobia producerer alle tre køkkenmærker, og det er gået så godt, at omsætningen er vokset med over 100 millioner kroner fra 1.560 millioner kroner i 2014 til 1.662 millioner kroner i 2015. Overskuddet efter skat er også fulgt med og er vokset med 60 millioner kroner til 185 millioner kroner.

- Nobia Danmark fortsætter dermed sin økonomiske fremgang. Strategien er fortsat enslydende med tidligere år, hvor fokus er rettet mod at styrke virksomhedens position på det danske marked, samtidig med at eksporten til nærmarkederne øges, skriver Nobias ledelse i årsrapporten. 

Lancering af ny platform

Der har i det hele taget været godt gang i forretningen i Nobia Danmark, som i løbet af 2015 forøgede arbejdsstyrken med 41 personer, så der nu er 802 fuldtidsbeskæftigede i virksomheden. 

Man må gå ud fra, at en del af de nyansatte har været med til at gennemføre en renovering af hjemmesiden, for den er i løbet af 2015 blevet tilført en særlig netbutik, hvor kunderne kan købe køkkener og køkkentilbehør.

- E-commerce-platformen indeholder blandt andet et tegnesystem, hvor kunderne selv kan designe og finde inspiration til køkkenløsninger. Konceptet er integreret med vores fysiske butikker og giver dermed kunderne en unik fleksibilitet og mulighed for rådgivning både i og udenfor butikkernes åbningstider, skriver ledelsen.

Nobia Danmark forventer, at 2016 resultatmæssigt kommer til at ligne 2015, og at de tre køkkenfirmaer vil erobre yderligere markedsandele i Danmark. 

LÆS OGSÅ: Stort dansk køkkenfirma går konkursFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD