Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kan fremtidens parkering hjælpe butikkerne?"

- Martin Michael Frederiksen, It-ekspert og foredragsholder
Læs bloggen her

Jyske møbelbutikker går konkurs

Foto: detailfolk.dkMandag den 12 juni 2017 kl. 10:43 - Kilde: Flere medier - 0

Endnu en jysk møbelkæde kommer ikke helskindet igennem 2017 og må dreje nøglen om. Tyve medarbejdere står til at miste jobbet.

Indtil videre har markedet for salg af møbler været hårdt ramt i 2017, hvor flere butikker har måttet opgive forretningen. Og nu ser tendensen ud til at fortsætte.

Senest er den lille jyske kæde Hansen Møbler - med to butikker i Aarhus og Randers - gået konkurs. Det skriver flere jyske medier.

- Vi har endnu ikke fået nogen henvendelser fra interesserede købere, men jeg håber selvfølgelig, at vi ender med at få virksomheden solgt. Der er jo tale om en gammel og hæderkronet virksomhed, siger Lars Hjortshøj Nielsen, kurator og advokat fra Delacour Advokatpartnerselskab, til Randers Amtsavis.

Bliver der ikke fundet en ejer, vil der blive stablet et ophørsudsalg på benene i næste uge, og 20 medarbejdere vil miste jobbet.

Har været i vanskeligheder før

Det er ikke første gang, at Hansen Møbler er  i økonomiske vanskeligheder. I 2009 gik virksomheden i betalingsstandsning og måtte efter et ejerskifte skære antallet af butikker ned fra seks til to.

- Vi er lykkeligvis kommet ud af betalingsstandsningen, men ulykkeligvis betyder det, at vi ikke kan fortsætte i Nørresundby, Vejle, Herning og Silkeborg, sagde den administrerende direktør, Leif Christensen, til Nordjyske.dk i 2009.

- Som markedet er i dag, kan det simpelthen ikke svare sig at køre butikkerne videre - og vi har ikke penge nok til at vente på, at markedet vender, fortsatte han.

Tidligere i år gik møbelkæden 123 Lagersalg med base i Kolding også konkurs. Nogle måneder senere måtte Kolding Møbelhus erklære den ene af sine to butikker konkurs.

LÆS OGSÅ: Jysk møbelhus går konkursFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD