Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

IC Companys slanker direktionen

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 3 oktober 2013 kl. 06:20 af: Dennis Clausager

Den nye topchef i IC Companys, Mads Ryder, siger farvel til en direktør og slanker samtidig koncerndirektionen, der fremover kun skal bestå af to mand.

IC Companys adm. direktør Mads Ryder, der tiltrådte den 1. august, har taget de store arbejdshandsker på og luger nu ud i koncerndirektionen. Den skal fremover kun bestå af ham selv samt CFO Rud Trabjerg Pedersen, der også netop er udnævnt. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Tøjkoncernen begrunder beslutningen med et ønske om at skabe en fladere beslutningsstruktur samt at øge fokus på koncernens brands inden for det såkaldte Premium-segment. Konkret betyder det, at de tre Premium brands – Tiger of Sweden, By Malene Birger og Peak Performance – vil referere direkte til CEO Mads Ryder.

LÆS OGSÅ: Ny topchef til dansk modehus

Det betyder et farvel til Henrik Bunge, der tidligere var chef for Peak Performance. Dette ansvar lægges i stedet i hænderne på Anders Cleemann der fremover bliver brand CEO for dette mærke.

Har kæmpet med omsætning og indtjening

I forbindelse med omorganiseringen, udtræder både Anders Cleemann og Peter Fabrin af koncerndirektionen, således at de kan koncentrere sig fuldt ud om ledelsen af henholdsvis Peak Performance og The Original Group, oplyser IC Companys.

IC Companys har de senere år kæmpet med omsætning og især indtjening, hvilket for nylig resulterede i udskiftningen af tidligere topchef, Niels Mikkelsen, til fordel for Royal Copenhagens tidligere adm. direktør, Mads Ryder. Samtidig har selskabet lagt strategien om ved at sælge flere mærker fra og fokusere på de mere indbringende Premium brands.

LÆS OGSÅ: IC Companys sælger fraFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD