Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Her er Danmarks bedste slagter

Foto: morguefile.com



Friday den 24 August 2012 kl. 13:43 af: Steffen Moses

Danmarks bedste slagter er blevet kåret. Og prisen går til en slagter, der formår at give kunderne noget ud over det sædvanlige.

Landbrug & Fødevarer har kåret Danmarks bedste slagter. Den prestigefulde pris går til slagter Jan Lund fra Frederiksberg, som er 4. generation i en slagterfamilie.

Jan Lund får blandt andet prisen, fordi han formår at forene tradition og fornyelse i sin butik, hvor kunden altid er i centrum, skriver Landbrug & Fødevarer i en pressemeddelelse.

- Formålet med Slagterprisen er at anerkende den slagter i Danmark, der står for engagement, faglighed og nytænkning og dermed højner slagterfaget og fremmer afsætningen af svine- og oksekød, fortæller markedskonsulent i Landbrug & Fødevarer Vickie Kristensen i en pressemeddelelse.

Jan Lund åbnede for nyligt en butik i Torvehallerne og investerer massivt i nye produktionslokaler i Valby. Og det kræver et stort mod i en tid, hvor den økonomiske krise kaster mørke skygger over landet, skriver Landbrug & Fødevarer i begrundelsen for, hvorfor Jan Lund fortjener Slagterprisen.

- Slagter Lund er en moderne slagter, der har fokus på hele måltidet. Han sørger for, at kunderne får rådgivning både om tilberedningen af det gode kød og om tilbehøret, der kan fuldende middagen eller frokosten. På den måde sikrer han, at kunderne får maksimalt udbytte af de gode råvarer, siger Vickie Kristensen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD