Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Er søgemaskineoptimering relevant for den fysiske butik?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Finansdirektør forlader Pandora

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 11 januar 2018 kl. 08:53 af: Lise Møller Schilder - 0

Pandora skifter ud i den øverste ledelse, samme dag som skuffende nøgletal bliver fremlagt.

Finansdirektør, i det danske smykkefirma Pandora, Peter Vekslund, har besluttet at opsige sin stilling. Han forlader Pandora efter næsten fire års ansættelse. Det oplyser Pandora i en fondsbørsmeddelelse.

Anders Boyer overtager som ny finansdirektør. Han har siddet i Pandoras bestyrelse siden 2012. Fra 2009-2016 var han finansdirektør i GN Store Nord. Skiftet forventes at ske senest den 1. august 2012.

- Jeg er stolt af at have været med til opbygningen af en solid base i dette relativt unge og hurtigt voksende selskab. Det har været en spændende vækstrejse, og Pandora er et fantastisk selskab. I samråd med min familie har jeg dog besluttet, at tiden er inde til søge nye professionelle udfordringer, siger Peter Vekslund i fondsbørsmeddelelsen.

Skuffende regnskab

Pandora melder samtidig ud i dag, at virksomheden ikke helt nåede sine forventninger om at realisere en omsætning på 23-24 milliarder kroner i 2017. I stedet nåede virksomheden op på en omsætning på 22,8 milliarder kroner.

- 2017 har været et udfordrende år for Pandora. Resultaterne for 2017 er tæt på de mål vi satte i begyndelsen af året, men vi er selvfølgelig skuffede over, at vi ikke til fulde har opnået målsætningerne. Når det er sagt, så er der flere eksterne faktorer, som har modarbejdet os i 2017 herunder et udfordret detailmiljø i USA, samt ugunstige valutakurser. Vi ser nu frem mod at præsentere vores planer for fremtiden på vores kapitalmarkedsdag den 16. januar, siger Pandoras administrerende direktør, Anders Colding Friis.

Amerikansk chef smutter også

Overskudsgraden EBITDA endte på 37,3 procent mod forventede 38 procent. Og fra 2018 regner Pandora med at kunne fremvise en lidt lavere overskudsgrad på 35 procent. 

Derudover forlader den amerikanske chef butikken.

- Foruden de ovenstående organisatoriske ændringer har Scott Burger, President for Pandoras Americas, efter 10 års ansættelse besluttet sig for at fratræde sin stilling i løbet af februar 2018 for at for at fokusere på nye udfordringer, oplyser Pandora.

Pandoras smykker sælges i mere end 100 lande fordelt på seks kontinenter via ca. 7.700 forhandlere, herunder mere end 2.300 konceptbutikker.

LÆS OGSÅ: Forhandler vil åbne op til 20 smykkebutikker i DanmarkFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD