Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Direktør er færdig i Dagrofa

Foto: Dagrofa.dkTirsdag den 10 april 2018 kl. 09:31 af: Kristian Holgersen

 

Efter lav indtjening stopper direktøren for FoodService Danmark. Tidligere Netto-direktør overtager posten midlertidigt.

Lidt mere end et år fik Christian J. Storringgaard på posten som administrerende direktør for FoodService Danmark, som hører under Dagrofa.

Nu har parterne nemlig valgt at stoppe samarbejdet. Lav indtjening er hovedårsagen, lyder det i en pressemeddelelse fra koncernen.

- Christian J. Storringaard har det seneste år gjort en stor indsats for at vokse vores Food Service-aktiviteter. Vi er flyttet til nye faciliteter i Ishøj og har med god succes fået mange nye kunder ombord, siger Jesper Lok, bestyrelsesformand for FoodService Danmark og ejeren Dagrofa Aps.

- På trods af en fremgang i omsætningen har indtjeningen dog ikke haft samme gode takter, og derfor har vi efter aftale med Christian valgt at stoppe samarbejdet, fortsætter han.

Indtil en fast afløser er på plads, træder Claus Juel-Jensen til som midlertidig direktør. Han har tidligere været administrerende direktør i Netto International.

Foodservice Danmark leverer fødevarer til professionelle køkkener. I 2016 lød omsætningen på 4,5 milliarder kroner. Det er en marginal stigning i forhold til året før, hvis man korrigerer for salget af Sørwi A/S og KK Engros I/S, fremgår det af årsrapporten.  

LÆS OGSÅ: Dagrofa skiller sig af med koncerndirektørenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD