Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kan fremtidens parkering hjælpe butikkerne?"

- Martin Michael Frederiksen, It-ekspert og foredragsholder
Læs bloggen her

Danske iværksættere samler alle betalingstyper i én kasseløsning

Foto: PR
Torsdag den 16 november 2017 kl. 10:45 af: Dennis Clausager - 0

En ny all-in-one løsning, der både kan håndtere kort, kontanter og Mobile Pay, ser nu dagens lys. Specielt mindre butikker kan få stor glæde af løsningen, mener virksomheden bag.

De digitale betalingsløsninger stiller øgede krav til de mindre virksomheder, der indtil nu har været nødsaget til at have butiksdisken fyldt op med diverse apparater med hver deres funktion.

Det har det danske iværksætterfirma GoAppified nu gjort noget ved og sender nu verdens første all-in-one kassesystem, der kan håndtere både betalingskort, kontanter, MobilePay og Apple Pay, på gaden. Det skriver GoAppified i en pressemeddelelse.

Samler funktioner
Udfordringen for især de mindre butikker og kæder, er ofte, at de har svært ved at finde budget til at investere i mange forskellige løsninger, og det er blandt andet her, den nye løsning differentierer sig, mener direktøren i GoAppified.

– Der er mange, der tidligere har forsøgt at udvikle en lignende løsning, men det er endnu ikke lykkedes at samle alle tre funktioner i én samlet enhed, og som samtidig accepterer digitale betalinger gennem for eksempel MobilePay. Der har manglet den her type løsning for digitale betalinger til særligt mindre virksomheder, der ikke har samme budget til at investere i flere forskellige terminaler eller indgå partnerskaber, som vi har set det i detailhandelen, forklarer CEO Søren Jensen fra GoAppified om den nye enhed.

Iværksættere stod bag Mobile Pay boksen

Det er ikke første gang, iværksættervirksomheden fra Ballerup er med til at skubbe til den ulmende revolution i betalingsverdenen. Det var GoAppified, der for alvor sikrede MobilePays fremgang i detailhandelen med den lille hvide betalingsboks kaldet MobilePay PoS, som mange kender fra diskene rundt omkring i butikkerne.

Og ifølge MobilePay er det at fokusere på de mindre detailhandlende den helt rigtige vej at gå.

– Mobilbetaling er i stor fremgang, men endnu ikke så udbredt i detailhandelen. Især i mindre virksomheder er forbrugeren dog meget tilbøjelig til at betale med sin smartphone, fordi købssituationen indbyder til det. Her kan kunden stille og roligt klare betalingen, mens ekspedienten smører din sandwich eller binder en buket blomster til dig, siger Mark Wraa-Hansen, direktør for MobilePay, som benyttes af 58.000 danske virksomheder og vokser med 200 nye virksomheder om dagen.

Digital lagerstyring følger med

Med det nye kassesystem, der også understøtter ApplePay, bliver det mere tilgængeligt for forbrugeren at bruge sin smartphone til betaling. For den forretningsdrivende medfølger en konkurrencedygtig indløsningsaftale for betalingskort og MobilePay samt et onlineunivers.

– Vi har gentænkt, hvordan forretninger vedligeholder deres kassesystemer. Via vores online-univers har vi samlet alt det, du normalt har måttet gøre på selve kasseapparatet. Du kan for eksempel opsætte produkter, se rapporter, ændre brugerinterface og meget mere, fortæller Søren Jensen fra GoAppified.

Den integrerede betalingsterminal gør sin entre på det danske marked i begyndelsen af 2018. Men allerede nu er det muligt at skrive sig op, og derved blive en af de første, der kan opgradere sin betalingsenhed til næste generation.

LÆS OGSÅ:  Forbrugerrådet anmelder Apple Pay til konkurrencestyrelsenFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD