Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Coop starter en landsdækkende indsamling

Foto: SuperbrugsenFredag den 3 juli 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

En indsamling i 1000 Coop-butikker skal give penge til sommerlejre for udsatte familier. Konkurrent støtter en lignende sag.

Sommerlejre for udsatte børn og familier får støtte fra flere dele af dagligvarebranchen.

Mens Coop har besluttet at starte en landsindsamling i omkring 1.000 butikker, står Aldi klar med et større gavekort på indkøb. Tidligere har Lidl også meldt sig på banen i et samarbejde med det danske kokkelandshold.

Indsamlingen i de mange Coop-butikker har Dansk Røde Kors’ sommerlejre for sårbare familier som modtager.

- Det er en fortsættelse af vores tætte samarbejde med Røde Kors, hvor vi i fællesskab rækker ud til danskerne, så vi sammen kan hjælpe både nødlidende rundt omkring i verden og danskere i hele landet, som er ramt af livet,” siger CSR-direktør i Coop, Signe D. Frese, i en pressemeddelelse.

Indsamlingen sker fra 29. juni og frem til 9. august.

Discountkæde støtter sommerlejr

Red Barnet har også sommerlejre, og de får i år støtte fra Aldi, som også er hovedpartner for organisationen. Discountkæden giver børn og familier i sommerlejrene mulighed for at købe ind for i alt 75.000 kroner.

Sommerlejrene er arrangeret af frivillige og er et tilbud til familier, der sidder hårdt i det og ikke har overskud til at komme på ferie. I år står Red Barnet for 58 lejre.

- Aldis samarbejde og støtte til Red Barnets arbejde er mere end nogensinde vigtigt lige nu, hvor coronakrisen har store konsekvenser for de mest udsatte børn, siger Finn Tang i en pressemeddelelse. Han er administrerende direktør i Aldi.

- Vi er derfor utrolig glade for, at vi med vores maddonation og med kundernes hjælp kan give mange børn en god sommer med masser af gode minder og oplevelser. Vores samarbejde med Red Barnet er stærkt, hvilket fødevareindsatsen også er et godt eksempel på, da alt kan lykkes, når vi står sammen, siger han.

LÆS OGSÅ: Discountkæde lander aftale med et af Danmarks landsholdFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD