Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Tak til en presset detailhandel"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Coop sender curlingkasser på gaden

Foto: Colourbox
Mandag den 20 august 2018 kl. 09:15 af: Kristian Holgersen

Kampen om kasserne fortsætter. Nu satser Coop på at hjælpe bekymrede forældre med lanceringen af en såkaldt curlingkasse.

Studiestarten på landets uddannelser er lige rundt om hjørnet, så rigtig mange unge flyver i disse dage fra reden og forældrenes kødgryder.

Hos Coop har det været anledning til at styrke satsningen på netbutikkens måltidskasser. Det fremgår af en pressemeddelelse fra dagligvarekoncernen.

Bekymrede forældre - og andre interesserede - kan nu bestille en såkaldt curlingkasse. Den skulle bestå af alle mulige forskellige sager, som kan sikre poderne en god start på livet væk hjemmefra. Lige fra toiletpapir og olivenolie til kondomer. Mængden af alkohol fremgår ikke.

- Vi ved, at rigtig mange forældre ofte står tilbage med blandende følelser, når den sidste flyttekasse er båret ud af barndomshjemmet, siger Morten Viktor, kommerciel direktør i Coop.dk MAD.

- Med Curlingkassen vil vi hjælpe mor og far til - med god samvittighed og ro i sjælen - at give slip på deres nu udeboende børn på en god måde, fortsætter han.

Trængsel på markedet for måltidskasser

Med de nye curlingkasser forsøger Coop at markere sig på markedet for måltidskasser, hvor flere store spillere forsøger at sikre sig en bid af kagen.

Senest havde 10.000 kunder skrevet sig op til netsupermarkedet Nemlig.coms måltidskasser, da de blev lanceret for et par uger siden. Sidste år gik Salling Group ind på markedet med opkøbet af Skagenfood.

Ifølge en analyse fra DR var der 100.000 faste brugere af måltidskasser i 2017. De hjalp hele branchen til at omsætte for 800.000 kroner, men alt tyder på, at beløbet vokser til over en milliard i år.

Aarstiderne er den klart største spiller med en omsætning på hele 672 millioner kroner for 2017.

LÆS OGSÅ: Så mange er skrevet op til netsupermarkeds måltidskasserFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD