Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Burger King i Danmark forsøger sig med kødfrit menukort

Foto: detailfolk.dk



Tuesday den 14 March 2023 kl. 11:53 af: Kristian Holgersen

De sædvanlige bøffer og nuggets forsvinder på en af Burger Kings danske restauranter.

Fra i morgen og en måned frem forsvinder kødet fra menukortet i Burger King på Rådhuspladsen i København.

I stedet bliver der serveret plantebaserede bøffer og snacks, skriver burgerkæden i en pressemeddelelse.

- I de forgangne uger har vi i Sverige og Norge åbnet lignende konceptrestauranter med stor succes, den danske restaurant er i mellemtiden den største af slagsen i Skandinavien, siger Carsten Lambrecht, landechef i Burger King.

- Ved at åbne en restaurant, der kun serverer Plant-based og kødfri alternativer, får vi også en god mulighed for at teste produkter, der endnu ikke er en del af vores traditionelle menu, til vores videre produktudvikling og innovation indenfor det plantebaserede segment, siger han.

Omstillingen kræver en grundig rengøring af maskiner og køkkenudstyr natten til onsdag. Det skal sikre, at der ikke sker krydskontaminering fra kød til de plantebaserede alternativer.

Burger King har 50 restauranter i Danmark og mere end 270 i hele Skandinavien.

LÆS OGSÅ: Burger King finder ny landechef i dagligvarehandlen



Flere detailnyheder Gå til forsiden




Daglig nyhedsmail:



Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirect







Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD