Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Er søgemaskineoptimering relevant for den fysiske butik?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Persondatapolitik

Her kan du læse, hvordan detailfolk.dk, håndterer personoplysninger jvnf. EU’ persondatalovgivning, også kaldet GDPR.

1. Dataansvarlig

Detailfolk.dk ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen, og den øverste dataansvarlige i virksomheden er ledelsen.

Vores kontaktoplysninger er:
Detailfolk.dk ApS
A.P. Møllers Allé 9A
2791 Dragør

CVR-nr.: 34735832
Telefon: 32942027
Mail: [email protected]

2. Hvilke personoplysninger indsamler vi, formålet med indsamlingen og retsgrundlaget for behandlingen


Når du besøger vores hjemmeside eller tilmelder dig vores nyhedsmail, så indsamler vi følgende personoplysninger om dig og din brug af hjemmesiden:

- Din mailadresse
- Dit navn
- Type af browser
- Søgetermer
- IP-adresse
- Netværkslokation
- Informationer om computertype

Formålet med indsamlingen

Indsamlingen af disse informationer er nødvendige for at optimere din brugeroplevelse og hjemmesidens funktion, og for at kunne trække statistik. Derudover har disse data til formål at kunne målrette markedsføringen og gøre annoncer så relevante for dig som muligt, eksempelvis via Facebook og Google, osv. Ved tilmeldingen accepterer du, at vi må sende elektroniske nyhedsmails til dig indtil du framelder dig dette igen.

Retsgrundlaget.

Vores behandling af dine personoplysninger sker fuld ud efter gældende lovgivning, og på baggrund af den såkaldte interesseafvejningsregel i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

Modtagere af oplysninger og data.
Vi opbevarer dine information og data sikkert på forskellige it-platforme indenfor EU, og vi benytter data til statistik via Google Analytics, samt mailplatform udenfor EU via hosting i USA. Vi videresælger ikke dine data til tredjepart.

Tidsrum for opbevaring, eller hvilke kriterier der anvendes til at fastlægge tidsrum.

Ved framelding af nyhedsbrev slettes dine oplysninger efter maksimalt én måned.


3. Dine rettigheder

Ret til at se oplysningerne (det der også kaldes ”indsigtsret”)
Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, formålet med registreringen, kategorier af personoplysninger, modtagere af oplysningerne, samt hvorfra oplysningerne stammer.

Ret til berigtigelse (rettelse af oplysninger)
Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

(oplysningerne skal senest være rettet 1 måned efter modtagelse af anmodningen)

Ret til sletning
Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivningen er pålagt at skulle gemme.

Ret til begrænsning af behandling
Du har i visse tilfælde ret til at få behandling af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Retten til at tilbagekalde samtykke
Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår øverst på side 1.

4. Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges. Vi benytter os alene af anerkendte og erfarne samarbejdspartnere, it-leverandører og software-platforme.

Kun betroede medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til oplysningerne.


5. Klageinstans

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk

(Denne politik er senest opdateret d. 24. maj 2018)

 


detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD