Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

SPONSORERET INDHOLD



Sådan optimerer du din madlavning

Thursday den 15 April 2021 kl. 14:35

 

Driver du en restaurant eller er du blot på udkig efter tips og tricks til at optimere dine evner inden for madlavning? Nu kan du blive klogere på, hvilket udstyr der er nødvendigt, og hvordan du nemt kan gøre anretningen mere tiltalende. Med nye køkkenredskaber, udstyr og tilbehør, kan du givet dine retter nyt liv og skabe en hyggelig stemning for dine gæster. 

Find det rette udstyr

Når man laver mad, er det absolut nødvendigt, at man har det rigtige udstyr. Det er uanset om man laver mad i dit private hjem, eller i det professionelle liv, hvor gæster i høj grad også har forventninger til anretning, smag og udseende. Med det rigtige udstyr, kan man imponere sine gæster, helt uden de sædvanlige frustrationer. Står man og mangler noget udstyr, kan det hurtigt eskalere og skabe problemer. Men hvor skal man starte? De fleste ejer de mest basale redskaber som et piskeris, gryder og skåle, men de færreste har anskaffet sig mere avanceret udstyr. En frituregryde kan eksempelvis give retten et uventet twist, fordi man kan skabe elementer med en anden tekstur og sprødhed, som ofte bliver varmt modtaget. Apparatet kan fås til private hjem, men også til restauranten, cafeen eller kantinen. 

Spar tid og nyd selskabet

Det er altid en hårfin balance, når man skal kreere mad til flere mennesker. Man vil gerne bruge tid på at skabe retter af kvalitet, men også være med i selskabet og være den gode vært. Når maden er serveret, og gæsterne har lyst til kaffe eller, vil man gern have muligheden for at sidde ned og slappe af. Med vandkedler kan man blot sætte vand over, og efter kort tid er vandet varmt og klar til brug. De fleste glemmer, at vandkedler ikke kun er til privat brug, men også til cateringbranchen, hvor man kan bruge vandkedler til en større mængde vand. Sådan sparer man tid, og kedlen holder vandet varmt i længere tid, end hvis man kogte det i en gryde. 

Anretning

Præsentationen af en ret er også vigtig. Det er i langt de fleste tilfælde, mere indbydende at få serveret sin ret på farverige og specielle tallerkner, end på de klassiske hvide. Man kan skabe en helt særlig stemning, hvis man tænker over hvilke tallerkner, vinglas og bestik man vælger at anrette med. Dette gælder både i private hjem, såvel som i det professionelle erhverv, hvor gæster ofte danner sig et indtryk af retten som helhed. Helhedsoplevelsen inkluderer altså både måltidet, anretningen og valg af stel.


>> Læs mere på MaximaKitchenEquipment.com

Ovenstående indhold er sponsoreret











Seneste jobs



detailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832




Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD