SPONSORERET INDHOLD
Sådan optimerer du din madlavning
Driver du en restaurant eller er du blot på udkig efter tips og tricks til at optimere dine evner inden for madlavning? Nu kan du blive klogere på, hvilket udstyr der er nødvendigt, og hvordan du nemt kan gøre anretningen mere tiltalende. Med nye køkkenredskaber, udstyr og tilbehør, kan du givet dine retter nyt liv og skabe en hyggelig stemning for dine gæster. Når man laver mad, er det absolut nødvendigt, at man har det rigtige udstyr. Det er uanset om man laver mad i dit private hjem, eller i det professionelle liv, hvor gæster i høj grad også har forventninger til anretning, smag og udseende. Med det rigtige udstyr, kan man imponere sine gæster, helt uden de sædvanlige frustrationer. Står man og mangler noget udstyr, kan det hurtigt eskalere og skabe problemer. Men hvor skal man starte? De fleste ejer de mest basale redskaber som et piskeris, gryder og skåle, men de færreste har anskaffet sig mere avanceret udstyr. En frituregryde kan eksempelvis give retten et uventet twist, fordi man kan skabe elementer med en anden tekstur og sprødhed, som ofte bliver varmt modtaget. Apparatet kan fås til private hjem, men også til restauranten, cafeen eller kantinen. Det er altid en hårfin balance, når man skal kreere mad til flere mennesker. Man vil gerne bruge tid på at skabe retter af kvalitet, men også være med i selskabet og være den gode vært. Når maden er serveret, og gæsterne har lyst til kaffe eller, vil man gern have muligheden for at sidde ned og slappe af. Med vandkedler kan man blot sætte vand over, og efter kort tid er vandet varmt og klar til brug. De fleste glemmer, at vandkedler ikke kun er til privat brug, men også til cateringbranchen, hvor man kan bruge vandkedler til en større mængde vand. Sådan sparer man tid, og kedlen holder vandet varmt i længere tid, end hvis man kogte det i en gryde. Præsentationen af en ret er også vigtig. Det er i langt de fleste tilfælde, mere indbydende at få serveret sin ret på farverige og specielle tallerkner, end på de klassiske hvide. Man kan skabe en helt særlig stemning, hvis man tænker over hvilke tallerkner, vinglas og bestik man vælger at anrette med. Dette gælder både i private hjem, såvel som i det professionelle erhverv, hvor gæster ofte danner sig et indtryk af retten som helhed. Helhedsoplevelsen inkluderer altså både måltidet, anretningen og valg af stel. Find det rette udstyr
Spar tid og nyd selskabet
Anretning
Ovenstående indhold er sponsoreret
Andet sponsoreret indhold
Seneste nyheder
Profiljobs
Seneste afstemninger
(Primært specialhandel) Hvordan er salget gået i første kvartal af 2023?
(Primært arbejdsgiver) Er den nye overenskomst fonuftig?
Hvordan endte julesalget 2022? (Primært specialhandel)
Hvordan endte Black Friday/Black Week salgsmæssigt sammenlignet med 2021? (Primært specialhandel)
Mest læste nyheder
Seneste nyheder
Seneste blogindlæg
Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt?
”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne
Stop skævvridningen og vis erhvervssind: Udskyd udbetalingen af feriepenge og hjælp flere brancher!
Længere reklamationsret giver ikke mere holdbare produkter
Kære erhvervsminister: her er 5 grunde til at din argumentation om tilladt non-food salg i supermarkeder ikke holder en meter