Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"De liberale erhverv bør investere i deres online synlighed, så de er klar til genåbningen"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

SPONSORERET INDHOLDSådan får I klaret firmagaverne på den nemmeste og bedste måde

Onsdag den 7 april 2021 kl. 12:18

Som chef eller virksomhedsejer har du mange ting at tage stilling. Derfor er firmagaver nok det sidste, du har tid og overskud til at bruge energi på. Alligevel vil du garanteret gerne give dine medarbejdere nogle gode fødselsdags- eller julegaver, der kan få dem til at føle sig værdsatte. Heldigvis er der en måde at få styr på det på firmagaver – nemt og bekvemt

Sådan fungerer det

Hvis du gerne vil give dine medarbejdere nogle gode firmagaver, hvad end det er til deres fødselsdag, et jubilæum eller til jul, vil det nok glæde dig, at det kan gøres på en nem og overskuelig måde. Du kan nemlig benytte dig af en valgshop, hvor du kan vælge op til 24 forskellige gaver, som dine medarbejdere selv kan få lov at vælge imellem. 

Det er dig selv, der vælger beløbsgrænsen på firmagaverne, således at det kan passe til virksomhedens budget. 

Kvalitet og anerkendte mærker

Det er vigtigt, at de firmagaver, I giver, er i en ordentlig kvalitet, så medarbejderne kan have glæde af dem i mange år. Derfor er der sørget for, at det er muligt at vælge firmagaver fra anerkendte mærker, der står for kvalitet, godt håndværk samt et lækkert design. På den måde vil de ansatte uden problemer kunne finde noget, der falder i deres smag. 

Elektronik, indretning og meget mere

Udvalget består af alt lige fra elektronik til ting til hjemmet samt en helt masse andet. Derfor kan dine kollegaer med stor sandsynlighed finde noget, som netop de mangler. 

Det er også muligt at vælge delikatesser, vin og lignende som firmagave, hvis dette er sagen. Også her er der sørget for en kvalitet, der er i top. 

Hvis du gerne vil klare firmagaverne på en nem og hensigtsmæssig måde, kan du læse mere om konceptet og se, om det er noget for dig.

>> Læs mere på Valgfrigave.dk

Ovenstående indhold er sponsoreretSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD