Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Stop skævvridningen og vis erhvervssind: Udskyd udbetalingen af feriepenge og hjælp flere brancher!"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

SPONSORERET INDHOLDGør din have klar til sommerbrug

Tirsdag den 30 marts 2021 kl. 15:15

 

Så snart dagene begynder at blive længere og solen begynder at varme lidt mere, ser de fleste frem til at komme ud og bruge deres haver igen. Haven betyder for mange meget, da det er fantastisk at kunne komme ud og nyde det gode vejr i sin egen lille oase. At kunne lukke børn ud i haven for at lege og løbe rundt uden at skulle tænke på veje og biler er skønt. At have en have giver en dejlig frihed og gør det muligt at få mange hyggelige stunder med familie og venner. Har du brug for nogle tips til hvordan du kan gøre din have mere hyggelig og klar til sommerens lyse nætter, så læs med her og find eventuelt inspiration til haveindretning

Gør terrassen hyggelig

En perfekt måde at gøre din have sommerklar, er ved at gøre din terrasse hyggelig og indbydende. En terrasse giver mulighed for at lave et samlingspunkt udendørs, hvor du både kan spise, lege med børnene, træne og nyde solen. Find nogle flotte og brugbare havemøbler som kan tåle at stå ude. Du kan eventuelt finde et loungesæt, som virkelig kan give din terrasse en luksuriøs følelse. Gør din terrasse ekstra hyggelig med planter og blomster i fine vaser. Pynt med lyskæder og lanterner for en ekstra hyggelig stemning og en smart og blød belysning når mørket falder på. 

Få styr på græs og planter

Det er ikke altid at man har det store overskud til at ordne have og sørge for at beplantningen er under kontrol og at græsset er holdt nogenlunde nede. Det er dog meget rarere at være i en have hvor alt ikke ser vildt og kaotisk. Vil du gerne have en mere rolig og afslappende have, så sørg for at sætte nogle dage af til at få styr på græs og planter i haven. Det kan være hårdt undervejs, men det vil helt sikkert give dig en skøn fornemmelse når du er færdig og rigtig kan nyde din have. 

Gør sommerklar til børnene

Har du børn derhjemme, vil de helt sikkert komme til at bruge en masse tid i haven i løbet af foråret og sommeren. Sørg derfor for, at der er lidt forskellige ting for dem at lave. En sandkasse er rigtig god til de mindre børn. Et gyngestativ kan også give mange gode stunder, og en trampolin er sjov for både børn og voksne. Køb eventuelt også en lille pool og vandpistoler så der kan leges med vand på de helt varme dage. 


>> Læs mere på Davidsenshop.dk

Ovenstående indhold er sponsoreretSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD