Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

SPONSORERET INDHOLDDet veludstyrede kontor

Mandag den 24 oktober 2022 kl. 12:54

Du sidder på kontoret hele dagen, det er din primære arbejdsplads. Så vil du selvfølgelig også gerne have, at din arbejdsplads er veludstyret og har alt det, du kunne komme til at skulle mangle. 

I denne tekst kigger vi nærmere på udstyr til dit kontor. Det vil blive inddelt i to underkategorier; det elektroniske og ikke-elektroniske udstyr. Find udstyr til kontoret her

Det elektroniske udstyr

Det mest gængse elektroniske udstyr, du skal have på kontoret, er en computer, med dertilhørende udstyr, og en telefon. Alt vores korrespondance med kollegaer, andre afdelinger eller folk udefra foregår enten over mail eller telefonisk nu, og du kommer derfor ikke udenom at skulle have disse to værktøjer. Langt de fleste programmer, som dine arbejdsopgaver befinder sig i, vil også være at finde på computeren nu. 

Det er altid en god idé at have en printer og scanner på kontoret, måske også en makulator, hvis du arbejder med personfølsom information.

Småt udstyr som eksterne harddrives, lommeregnere og deslige er også et must. 

Det ikke-elektroniske udstyr

Nok lever vi i teknologiens højtid, men det betyder ikke, at pen og papir helt er uddød. Det er altid godt at have en notesbog, en fysisk kalender, små post it notes og andet notationspapir liggende, hvis du skal skrive hurtige informationer og beskeder ned til dig selv under for eksempel et virtuelt møde, hvor du i forvejen bruger computeren. Der skal også være rigeligt med papir i forskellige størrelser, som du kan komme i din printer til print.

Med til papiret hører selvfølgelig også noget at skrive med, hvad end du foretrækker kuglepen, fyldepen eller blyant. Det er altid en god idé at have papirklips og/eller en klipsemaskine liggende, som du kan bruge til at samle diverse dokumenter. Også en saks er en nødvendig kontorartikel, som du ofte kan få brug for.

 

>> Læs mere på Lyreco.com

Ovenstående indhold er sponsoreretSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD