Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Webbureau satser på fysisk butik

Torsdag den 6 april 2017 kl. 07:20 af: Lise Møller Schilder

Webshops åbner ofte også fysiske butikker, og det tager to virksomheder, der primært arbejder med e-handel nu også konsekvensen af.

Man kan sagtens arbejde med e-handel og samtidig have en fysisk butik. Det rationale følger de to virksomheder Partnertekst.dk og Useweb.dk. Begge virksomheder arbejder med udvikling af netbutikker, men de har samtidig valgt at åbne en butik i et af de gamle butikskvarterer i Viborg. Det skriver de i en pressemeddelelse.

- Vi synes som så mange andre, at det er ærgerligt, at butikker lukker i midtbyen. Vi vil derfor gerne være med til at sikre, at der fortsat er liv i butikkerne, både direkte i form af åbningen af butikken, men også indirekte, hvor vi kan hjælpe de lokale forretningsdrivende med at skabe mere salg i butikkerne samt hjælpe dem i gang med e-handel og online markedsføring, siger Martin Kjær Petersen fra webbureauet UseWeb i pressemeddelelsen.

Han understreger, at e-handel er kommet for at blive, og derfor vil de fleste fysiske butikker skulle forholde sig til det på den ene eller anden måde.

- Hvis man har en butik, har man i princippet alle forudsætninger for at starte på online handel. Der er i forvejen opbygget varelager, uddannet butikspersonale til at servicere kunderne, mulighed for afsendelse af pakker og meget andet. Vi har faktisk flere kunder, som kombinerer salget i deres fysiske butik med online handel, hvilket giver en stor meromsætning og mere jævn fordeling af salget hen over året, forklarer Martin Kjær Petersen. 

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked udfordrer internetgiganter med stort satsFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD