Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Detailsektoren går forrest i kampen for mere bæredygtige emballager"

- Andreas Hastrup Clemmesen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Torvehallerne åbner for flere lokale varer

Foto: Torvehallerne - Fotograf: Thomas Steen SørensenTorsdag den 20 februar 2014 kl. 05:50 af: Newspaq

Torvehallerne lancerer nu en ugentlig markedsdag, der gør det nemmere for mindre lokale fødevareproducenter at få en fod indenfor.

Hjemmesyltede danske delikatesser og nichespecialiteter fra sydlige himmelstrøg.

Fra 1. maj får københavnerne et større udvalg af lokale fødevarer på Danmarks største markedsplads. Her lancerer Torvehallerne en ny ugentlig markedsdag, som giver de små fødevareproducenter- og virksomheder mulighed for at få en fod ind på Danmarks mest attraktive marked for gourmet-fødevarer. Det skriver Foodculture.dk.

Lanceringen skal give Torvehallerne mere alsidighed og mangfoldighed, lyder forklaringen fra torvehalschef, Jeppe Ulrich.

- Grundidéen med Torvehallerne er at lave et gammeldags markedstorv med et rigt og alsidigt udvalg af gourmet-fødevarer. Den idé styrker vi nu med lanceringen af onsdagsmarkedet, fortæller Jeppe Ulrich til netmediet Foodculture.dk.

12 særlige stadepladser

Der vil være 12 stadepladser dedikeret særligt til onsdagsmarkedet. Hver stadeplads koster 400 kroner om dagen, og der er ikke krav til stadeholderne om, at de skal have et fast antal dage på markedet.

En af de stadeholdere, der har søgt om plads på onsdagsmarkedet, er Stine Reitz, der netop har startet en virksomhed op som importør af græske gourmet-fødevareprodukter.

- Som nystartet virksomhedsejer, så har jo ikke råd til en fast stadeplads i Torvehallerne. Det her er en oplagt mulighed for mig at nå ud til mine kunder uden de helt store udgifter, siger Stine Reitz, der også mener, at det her tiltag giver Torvehallerne et tiltrængt løft af autenticitet.

LÆS OGSÅ: Torvehaller lukker efter kun fire månederFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD