Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Nemlig.com vil sælge en helt ny type produkter

Foto: nemlig.comMandag den 7 august 2017 kl. 06:12 - Kilde: Børsen

Nu vil internetsupermarkedet Nemlig.com også sælge andre varer end fødevarer for at gøre shoppeoplevelsen mere personlig.

Konkurrencen på markedet for dagligvarer har været intensiveret af discountkæderne det seneste års tid. At der er kamp om kunderne, bekræfter Nemlig.com, som nu introducerer et nyt sortiment af varer. Det skriver Børsen.

Tidligere har man ellers kun kunnet købe dagligvarer hos Nemlig.com. Men nu vil Nemlig.com også begynde at sælge non-food-produkter. Det gælder produkter som kuglegrill, eyeliner og neglelak.

- Udvidelsen til nonfood er en del af vores treårige strategi, der bliver offentliggjort i slutningen af september, siger adm. direktør i Nemlig.com Stefan Plenge, til Børsen.

Personaliseret salg

Non-food-produkterne indføres for at give kunderne endnu flere varer at vælge mellem, således at de kan få en personaliseret indkøbsoplevelse, der passer til dem. 

De første to producenter, som Nemlig.com kommer til at tilbyde varer fra, er L'Oreal, der kommer til at sælge make-up fra mærket Maybeline, og engrosvirksomheden Fritz Schur Consumer Products, der udbyder griludstyr i en periode. På den måde kan Nemlig.com foreslå, at kunden eksempelvis køber en grilltang, hvis kunden vælger at lægge grillpølser i indkøbskurven.

Nemlig er stadig en underskudsforretning. Og direktøren kan endnu ikke sige noget om, hvornår der kommer sorte tal på bundlinjen.

- Der kommer til at gå et stykke tid endnu. Vi er ikke færdige med at investere massivt. Men det er et kæmpe marked, så der er masser af potentiale, siger Stefan Plenge.

LÆS OGSÅ: Holch Povlsen stopper som formand i Nemlig.com

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD