Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Detailsektoren går forrest i kampen for mere bæredygtige emballager"

- Andreas Hastrup Clemmesen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Lokalpolitikere giver ekstra hjælp til handlekraftig detailhandel

Foto: detailfolk.dkFredag den 14 januar 2022 kl. 11:10 af: Kristian Holgersen

Under coronakrisen har detailhandlen i Thy taget ansvar, og det har lokalpolitikerne bemærket, så nu venter et økonomisk tilskud.

For at sikre et levende handelsliv mange år ud i fremtiden har Thisted Kommune indgået en fireårig rammeaftale med Thy Detailforum.

Det skriver Thy Detailforum i en pressemeddelelse.

Ifølge aftalen skal Thy Detailforum være en drivkraft i udviklingen af detailhandlen i Thy og løse en række konkrete opgaver på området. Til gengæld får organisationen et årligt tilskud på 660.000 kroner.

- Vores lokale detailhandel har formået at tænke ud af boksen under Covid-19 på tværs af hele kommunen. Der er skabt et stærkt samarbejde mellem kommunens største handelsbyer omkring markedsføring, udvikling, uddannelse og så videre, siger Jens Kr. Yde (K) udvalgsformand i Thisted Kommune.

- Dermed har man vist, at man selv tager ansvar og har formået at udvikle, selvom meget af tiden er gået med at styre den lokale detailhandel gennem krisen. Det vil vi godt kvittere for med den nye fireårige aftale om samarbejde, siger han.

I Thy Detailforum er der naturligvis glæde at spore over aftalen. Handelschef Michael Vendelbo fremhæver kommunens opbakning, der er vigtig for at sikre en fortsat udvikling af den lokale detailhandel.

- Fremsynede politikere i Thisted Kommune har de sidste to år, bakket op omkring vores indsats i forhold til at møde detailhandlens udfordringer, siger han og fortsætter:

- Nu venter der en stor opgave de kommende fire år, og den glæder vi os til at fortsætte med at løftet til glæde for borgerne i Thy og vores mange gæster udefra, siger Michael Vendelbo.

LÆS OGSÅ: Fransk virksomhed vil redde den lokale handel i DanmarkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD