Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

John Wagner stopper i DSK: Her er afløseren

Foto: PR.
Tirsdag den 8 november 2022 kl. 06:41 af: Kristian Holgersen

Efter 27 år som adm. direktør for De Samvirkende Købmænd har John Wagner valgt at sige stop. En afløser står klar i kulissen.

Meget har forandret sig i verden siden efteråret 1995, men John Wagners titel som adm. direktør for brancheforeningen De Samvirkende Købmænd (DSK) har været en af de få konstanter.

Men ved udgangen af året fratræder John Wagner sin post, skriver DSK i en pressemeddelelse.

- For et år siden meddelte jeg min formand, at tiden var inde til et generationsskifte. 27 år i DSK – og forinden yderligere en halv snes år med lederansvar – må være nok, siger John Wagner.

- Hvis jeg som snart 67-årig skal udleve min længe forberedte plan om at have en håndfuld år med bestyrelsesarbejde, politisk kommentator-virksomhed, skrive et par bøger og forbedre mit golfhandicap, så er det nu, fortsætter han.

Kendt navn træder til

Den kommende adm. direktør i DSK bliver 50-årige Jannick Nytoft, som tidligere har været direktør for brancheforeningerne Horesta og EjendomDanmark.

- Jeg ser meget frem til at begynde i DSK som adm. direktør og være med til at arbejde forde bedste vilkår til købmændene. Det er store sko, som skal fyldes ud efter John Wagners mange års stærke arbejde med at forbedre købmændenes rammevilkår, siger Jannick Nytoft.

Formanden for bestyrelsen i DSK, Torben Christensen, kalder skiftet for perfekt tilrettelagt

- Vi vedtog for to år siden en femårig strategiplan og besluttede i kølvandet på det at nedsætte et successionsudvalg til at håndtere det generationsskifte, som John forberedte os på, siger han og fortsætter:

- Udvalget har hele vejen været fuldstændig enige i de valg, vi har foretaget. Bestyrelsen har uden indvendinger godkendt udvalgets indstilling, og vi er sikre på, at vi i Jannick Nytoft har valgt den rigtige kandidat, velvidende det bliver en stor opgave at udfylde rollen som adm. direktør efter John Wagner.

LÆS OGSÅ: Næsten alle købmænd vil sige nej tak til regeringens vinterhjælpFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD