Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Ægtepar føjer endnu flere butikker til deres store netværk

Ulla Trap og Mike Jensen står bag en lang række Bog & idé-butikker. Foto: PR.
Torsdag den 19 maj 2022 kl. 11:07 af: Kristian Holgersen

I forvejen står ægteparrets butikker for en fjerdedel af omsætningen hos en af landets store, frivillige kæder. Og nu udvider de igen. 

Under en Bog og idé-butik i Holstebro holder ægteparret Ulla Trap og Mike Jensen styr på deres store netværk af butikker.

Sammen ejer de fire butikker i den frivillige boghandlerkæde, mens de har yderligere 14 sammen med kompagnonen Christian Pedersen fra Viborg.

I øjeblikket står Ulla Trap og Mike Jensen faktisk for 25 procent af den samlede omsætning i Bog & idé, og ægteparret kunne meget vel komme til at sidde på en endnu større del af kagen i fremtiden. 

Tidligere på måneden åbnede de en butik på Vesterbro i København, mens en butik i Herlev Bymidte Butikscenter er på tegnebrættet. Når den åbner næste år, kommer ægteparret op på at have 19 Bog & idé-butikker.

- Parret og deres kompagnon har både startet nye forretninger og overtaget eksisterende. De satser på centrale placeringer,  god plads til varerne og har flere gange de investeret op mod tre millioner kroner på at indrette en butik, fremgår det af en pressemeddelelse fra Holstebro Pressen.

De går meget op i at begrænse omkostningerne og komme fri af dyre leasingaftaler, når de overtage nye butikker. Til gengæld investerer de ikke i ejendomme og bor kun til leje. 

- Vi har ikke forstand på ejendomsinvesteringer. Det er bøgerne og driften af butikkerne, der optager os, siger Ulla Trap.

Mike Jensen sidder i bestyrelsen for den overordnede kæde Bog & idé med i alt 115 butikker rundt om i landet og en årlig omsætning på  1,3 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: Indeks Retail sætter en ny boghandlerkæde i søenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD