Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Discountkæde sløjfer indkøbsposer af plastik

Foto: Morguefile.comOnsdag den 7 juni 2017 kl. 11:06 af: Kristian Holgersen

Som de første på det danske marked har denne discountkæde valgt at udfase sine plastik-indkøbsposer.

Hver eneste dag slæber tusindvis af danskere dagens indkøb hjem fra butikken i indkøbsposer af plastik. Men nu skal det være slut, lyder det fra Lidl.

Discountkæden vil som den første i landet udfase brugen af plastik-indkøbsposer i sine butikker. Det sker på baggrund af kundernes efterspørgsel og Lidls fokus på miljøet, lyder det i en pressemeddelelse.

- I Lidl har vi stort fokus på den måde, vi påvirker miljøet, og vi ønsker ikke, at vores plastikindkøbsposer risikerer at ende i naturen, hvor de er til gene for dyreliv og miljø, siger Tina Kaysen, CSR-Ansvarlig hos Lidl Danmark, i pressemeddelelsen.

- Vi ønsker at tage ansvar og inspirere til alternative muligheder til plastikindkøbsposerne, og derfor har vi i Lidl Danmark valgt at tage skridtet fuldt ud og helt fjerne plastikindkøbsposer i alle vores butikker, fortsæter hun.

Nye poser skal spare plastik i tonsvis

Når plastikposerne helt er forsvundet fra butikkerne, vil Lidl årligt spare naturen for over 10 millioner plastikposer med en samlet vægt på 300 tons.

Kunderne kan naturligvis stadig transportere deres varer hjem i poser, men i fremtiden vil de være lavet af mere miljøvenlige materialer. Udover papirsposer vil Lidl tilbyde genbrugelige indkøbsposer og bæredygtige muleposer i økologisk bomuld.

I lande som Italien, Frankrig og i den amerikanske delstat Californien har man allerede indført forbud mod plastikposer.

LÆS OGSÅ: Flere miljøvenlige varer i daglighandlen hitterFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD