Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Butikker ramt af “indbygget uretfærdighed” er på vej tilbage

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 3 august 2021 kl. 09:57 af: Kristian Holgersen

De var hårdt ramt under nedlukningerne. Men nu er butikkerne i landets shoppingcentre ved at få betalt de manglende huslejer.

Coronakrisen var en dyr fornøjelse for butikkerne i landets shoppingcentre, som var ramt af tvangslukninger over en længere periode end butikkerne udenfor.

Det slår tydeligt igennem i EjendomDanmarks opgørelse over manglende huslejer, hvor centerbutikkerne har ligget klart over gennemsnittet.

I juni havde centerbutikkerne restaner for 7,3 proent, mens gadebutikkerne lå på 3 procent. Men begge tal er på vej ned, slår EjendomDanmark fast.

- Det var der en indbygget uretfærdighed i, og vi kan se, at en sådan nedlukning har stor betydning, siger Jannick Nytoft, adm. direktør i EjendomDanmark.

Restancerne toppede i april 2021. Her nåede detailhandlen samlet op på at skylde 2.8 milliarder kroner i ubtalte huslejer. kroner. For centerbutikkerne var det 13,9 procent, mens det for gadebutikkerne var 6,2 procent.

- Nedlukningerne har ramt økonomisk hårdt, og det har vi hele tiden kunnet se. Det er tydeligt, at centrene i særlig høj grad har kæmpet for at bevare deres butikker. Respekt for det, siger Jannick Nytoft.

- Men det er også vigtigt, at vi nu som samfund prioriterer at give ejere og erhvervslejere gode muligheder for at komme på fode igen, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Organisation: - Det er en skrøne, at butikkernes huslejer bare stigerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD