Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Hvornår har du sidst sagt tak til en kunde?"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Build-A-Bear genåbner under nyt ejerskab

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 26 marts 2015 kl. 05:50 af: Dennis Clausager - 0

Efter to konkurser hos tidligere danske master-franchisetagere har det hårdt prøvede bamsekoncept nu fået ny ejer i Danmark.

Det har været hårde tider for de bløde bamser og ansatte i bamsekæden Build-A-Bears danske butikker igennem de seneste par år. Hele to konkurser på bare to år hos tidligere masterfranchisetagere har betydet lukninger og tabte arbejdspladser.

Men nu tyder det på, at der kommer arbejdsro til konceptet til glæde for bamseglade børn og voksne.

LÆS OGSÅ: Build-A-Bear går konkurs igen

Moderselskabet tager over

Den amerikanske moderselskab bag konceptet, Build-A-Bear Workshop, Inc, overtager nu selv ejerskabet fra den konkursramte danske franchisetager, og når Tivoli åbner 1. april, vil Build-A-Bear Workshop stå klar med byg-selv-bamser under ny ledelse.

- Danmark har været et vigtigt marked for Build-A-Bear i over 10 år, og vi forpligter os nu på fortsat at levere vores unikke oplevelse til vores gæster, siger Sharon John, administrerende direktør, Build-A-Bear Workshop.

- Vi fandt frem til, at den bedste løsning var at overtage driften fra den tidligere franchisetager, og nu vil vi fokusere på at stabilisere og styrke vores flagship store i Tivoli.

Første butik genåbner

Build-A-Bear Workshop-butikken i Tivoli åbnede i 2004, og det er den samme butik, som det nye ejerskab nu genåbner den 1. april i den historiske forlystelsespark.

- Vi mener, at Build-A-Bear’s unikke byg-din-egen bamse-koncept og den meget besøgte placering ved Tivoli er en stærk kombination, sagde Roger Parry Sr. administrerende direktør, Build-A-Bear Workshop, England, som er ansvarlig for den danske forretning.

Også hos Tivoli vækker udmeldingen begejstring.

- Vi er glade for, at Build-A-Bear vil fortsætte driften af butikken i Tivoli. Vores brands har et fælles engagement i familieunderholdning og innovation, og vi ser frem til endnu en vellykket sæson sammen, siger Dorthe Weinkouff Barsøe, underdirektør for Brand & Kommunikation i Tivoli.

En enlig bamse

Under de tidligere ejere, havde  Build-A-Bear flere butikker rundt om i landet, men i første omgang har de nye ejere kun fokus på bamsebutikken i Tivoli.

Roger Parry, der er Senior Managing Director for Build-A-Bear Workshop i England, og samtidig ansvarlig for den danske del af forretningen, oplyser til detailfolk.dk, at der på nuværende tidspunkt ikke er planer om flere butikker i Danmark.

Build-A-Bear Workshop har solgt mere end 1,3 millioner bamser i Danmark, siden den første butik åbnede i 2004.

Læs også: Hamleys går konkurs i NordenFlere detailnyheder Gå til forsiden

Kommentér denne artikel. (Du kan blive den første)Daglig nyhedsmail:Del artiklen:Kommentarer

Skriv kommentar med profil

> Log ind her, eller opret profil her


Skriv kommentar uden profil

> Vi benytter Google antispam løsning for din sikkerhed

Navn
E-mail (Vises ikke)
Husk den gode tone :-)


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD